dimecres, 28 d’octubre del 2015

Projecte

  • Titol:
L'he fet amb l'eina de afegir un text, he escrit el titol, he canviat la forma i mida de la lletra i li he ficat un color. He duplicat el titol i l'he ficat derrera per que sembli una ombra.

    • Logotip:
    L'he fet amb tres elipses sense tancar, una sobre l'altre de gran a petita. al costat dues etrelles una més petita i amb un degradad radial.


    dimarts, 27 d’octubre del 2015



    • L'Inkscape és un programa informàtic dissenyat per al dibuix de gràfics vectorials.
    • El nom Inkscape apareix de combinar les paraules en anglés ink i landscape (tinta i paisatge).
    • Va ser creat el 2003, anys després es van anar afegint poc a poc eines diferents.
    • El seu objectiu principal es posar en funcionament l'estàndard SVG (descriure gràfics vectorials bidimensionals) i CSS (llenguatge de fulls d'estil utilitzat per descriure la semántica de presentació d'un document escrit en un llenguatge de marques).
    • Amb aquest programa es poden fer: formes, traços, textos, clons, transformacions, patrons i agrupaments, edicició de nodes, multiples operacions amb camins, alineació de textos, hi ha colors per escollir, i molt més.








    Treballs amb l'Inkscape


      • Gerro amb herbes:
      Primer hem fet les herbes amb les corbes de Bézier. El gerro l'hem creat utilitzant també les corbes de Bézier. Primer s'han de fer quatre punts i amb els nodes arregles el gerro donant-li forma rodona. Una vegada ja tens la forma li dones color i li poses un degradat radial.






        Papallona:

        L'hem fet amb dues el·lipses de forma allargada, després hem fet una circumferència ovulada i l'hem duplicat 16 cops. Sobreposant aquestes esferes una sobre l'altre es fan les ales, cada una d'elles del mateix color però degradat.









          • Cercle d'estrelles
          Pimer hem fet una estrella de 5 puntes que l'hem anat duplicant 10 cops fins que entre les estrelles quedaba un cercle.









          • Rectangles







          Tracta de anar fent rectangles de més gran a més petit, del mateix color pero degradat; el triangle més gran d'un color més fort i així cap el petit d'un color més clar.



          • Cares:
          Primerament fem una cara amb les corbes de Bézier, després la dupliquem 5 cops, una d'elles la girem, l'altre l'invertim, l'altre la girem però del revés (com si estigues reflexada en un mirall), l'altra la girem cap al costat...





          dimecres, 21 d’octubre del 2015

           PRESENTACIÓ

          Hola, sóc la Gina Boix i tinc 15 anys. Faig 4rt d'ESO al INS PERE RIBOT de Vilassar de Mar. El que més m'agrada es sortir amb les amigues, es el que faig sempre en el meu temps lliure. No practico cap esport però de tant en tan vaig al gimnàs del meu poble, Vilassar.