diumenge, 20 de desembre del 2015

Picasa

És un programa per organitzar, visualitzar i per l'edicó de fotografies digitals. També té un lloc web per compartir fotos.
El seu objectiu és la facilitat, així es senzill de utilitzar per qualsevol que el vulgui fer servir. Aquest programa consisteix a organitzar les fotos de l'ordinador, ordenant-les en carpetes i en ordre cronològic.
Permet fer retocs a les fotografies, ajustar el color, reducció d'ulls vermells, correccións de les alineacions de les fotos, etc.




dijous, 10 de desembre del 2015

PROJECTE AMB EL GIMP

Aquest projecte consisteix en posar una foto d'algun lloc del món que sigui un indret llunyà, exòtic o que tingui alguna cosa que t'agradi. Per altre banda escollir una foto teva que es vegi tot el cos i retallar-la , seguidament enganxar-la a la foto que hem triat.
Al voltant de la foto ja retallada i enganxada fem un marc.

Per fer el marc:
L'he fet amb l'Inkscape, amb l'eina de fer quadrats, he fet dos rectangles un més gran que l'altre i he col·locat el petit sobre el gran. L'he pintat negre i la part més petita blau clar. He fet quatre circumferències blaves, del mateix blau que el rectangle de dins, he ficat una a cada costat, és a dir, a cada punta. Seguidament he fet circumferències petites que les he col·locat per tot el marc. Tot aixo amb l'eina de crear cercles , el·lipses i arcs.
Aquest és el resultat: